Trädgårdsdesign

Den senaste tiden har det varit mer design av trädgårdar än bygge och det har resulterat i bland annat det här projektet med ett tema i gammal stil och med barn i åtanke. Vi försöker skapa en hemtrevlig miljö och en trädgård som hela familjen vill vara i, men att den också ska vara både lättskött och behaglig att se.

Hur skulle du vilja spendera din lediga tid i trädgården? Finns det något speciellt tema som skulle passa hemma hos er? Kanske strandtema, lummigt och grönt eller tillklippt och strukturerat?

Det finns få saker som sätter gränser i en trädgård och när man får hjälp av en duktig designer, som dessutom kan både sten och träd men också har yrkeserfarenheten i att jobba med materialen så trädgårdsdesignen kan utformas helt utifrån om ni planerar att göra allt själva eller ta in hantverkare.

Oavsett så är målet hos oss att varje kund ska få en trädgårdsmiljö som de vill ha i många år framöver. Om ni dessutom väljer att anlita oss till att göra trädgården så siktar vi alltid på att leverera kvalitet som ska hålla i många år och bidra till att fler vill vara ute och njuta av sin trädgård.

Hemsidan har vi dessutom uppdaterat så titta gärna in på vår Produktsida där vi har lite handgjorda produkter som beställts av oss och vi tar löpande emot nya, så om ni har någonting ni önskar ha tillverkat av sten så är det bara att höra av er till oss via Kontaktsidan eller mail (kontakt@AvantGardenSwe.com), så återkommer vi så snart som möjligt.

Vi hoppas att ni har en bra dag och vi återkommer med mer inlägg framöver
/ M
Avant Garden Swe

Publicerad av Magdalena

workitcupcake

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa din webbplats med WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: