Blog

In the Garden

Trädgårdsdesign

Den senaste tiden har det varit mer design av trädgårdar än bygge och det har resulterat i bland annat det här projektet med ett tema i gammal stil och med barn i åtanke. Vi försöker skapa en hemtrevlig miljö och en trädgård som hela familjen vill vara i, men att den också ska vara bådeFortsätt läsa ”Trädgårdsdesign”

Inför 14 Februari

Det är fortfarande ganska kallt ute och snön ligger fortfarande envist kvar över större delen av trädgårdarna vi besökt den senaste tiden. Så just nu fokuserar vi mycket på att designa trädgårdar inför våren och sommaren 2021. Vi har även ett erbjudande just nu där vi skapar mindre dekorationer i granitsten med alla hjärtans dagFortsätt läsa ”Inför 14 Februari”

Snö skottning

Hejsan där ute i vinterlandskapet.Nu när det faller en del snö så kan det vara skönt att inte behöva halka omkull på väg till jobbet på morgonen eller när ni skall iväg på middag på kvällen. Har ni kanske skadat er och inte klarar av att skotta gången eller uppfarten, eller kanske inte har tid,Fortsätt läsa ”Snö skottning”

Natursten

I stolparna bärs stenen upp av varandra vilket gör att hållbarheten är bättre än om det är cementen som bär.de är sedan helgjutna och armerade för att ge en solid känsla och god hållbarhet.

Natursten i trädgården

Att komplettera betong plattor med natursten kan ge ett jätte lyft till livet och känslan i trädgården. bara lite på rätt ställen gör ofantlig skillnad. Att belysa rätt är en konst.fundera noggrant igenom vad ni vill ha för stil och vad ni vill belysa i er trädgård.

Kim Olofsson

Jag är markanläggare, designer och ser gärna mig själv som konstnär. Jag började min karriär inom anläggning som volontärarbetare när jag var 19 men tack vare alla mina år som barn då jag hjälpt min far med det mesta inom trädgård, så fann jag snabbt min roll och fick ganska tidigt eget ansvar och enFortsätt läsa ”Kim Olofsson”

Magdalena

Jag är Fotograf, Konsult, Utvecklare, konstnär och designer. Fotograf, art/editor och administrativt verksam inom företaget. Fungerar som konsult och designer men har mer med växter än sten att göra. Fastighet och produktfoto är något jag i huvudsak fokuserar på i dagsläget, så vid frågor kring bilder eller önskan om foto av er fastighet.

Läser in…

Något gick fel. Ladda om sidan och/eller försök igen.


Follow My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.

Skapa din webbplats med WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: