Kim Olofsson

Trädbeskärning i Brasilien

Jag är markanläggare, designer och ser gärna mig själv som konstnär.

Jag började min karriär inom anläggning som volontärarbetare när jag var 19 men tack vare alla mina år som barn då jag hjälpt min far med det mesta inom trädgård, så fann jag snabbt min roll och fick ganska tidigt eget ansvar och en tjänst där jag kunde lägga lite av min egen touch i arbetet.

Men tyvärr kände jag inte den frihet jag var ute efter och jag ville lägga mitt focus på kvalitet och på kunden.
Så efter några år som anställd startade Jag upp mitt eget företag och äntligen fick jag den frihet jag ville ha till att skapa och kunde lägga precis den energi och tid som jag ansåg att jobbet behövde för att ge den där extra touchen harmoni, design och kvalitet.

Jag fann snabbt en förkärlek till levande material som granit och skiffer och detta intresse ökar för vart år och med vart projekt. Redan som barn var mitt intresse för design stort och i kombination med mitt stora intresse för natur och harmoni så har jag verkligen hittat rätt.

Jag har på senaste varit ute och rest i några år för att samla nya idéer och kompetenser och är nu tillbaka i Sverige, med mer kunskap och mer motivation till att göra positiv förändring i och för min omgivning.

Jag erbjuder nu flera olika tjänster men brinner för design, kvalitet, gediget arbete i levande material och trädgårds-konst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa din webbplats med WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: